Водач на лек автомобил блъсна 3-годишно дете в ломското село

...
Водач на лек автомобил блъсна 3-годишно дете в ломското село
Коментари Харесай

Пребиха шофьор, блъснал 3-годишно дете

Водач на лек автомобил блъсна 3-годишно дете в ломското село Разград, оповестиха от Министерство на вътрешните работи Монтана. То е получило охлузни рани, няма заплаха за живота му. Близки на детето набили лидера.

На 24.07.2022 година към 21:10 ч. в с. Разград, общ. Вълчедръм, 33-годишен лидер от с. Долни Цибър при ръководство на лек автомобил " Мерцедес Ц 200 ЦДИ " с монтанска регистрация, не съумял да спре и блъснал с предната част на автомобила ненадейно излязлото на пътното платно 3-годишно момиченце, оставено без наставнически контрол.

При удара детето останало под предната ризница на автомобила, без да е прегазено. Незабавно е превозено до МБАЛ Лом, където не са открити фрактури и пострадвания, а единствено охлузни рани и нерешителност. Детето е освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Водачът останал на местопроизшествието, като до идване на полицейските чиновници сред него и родственици на детето зародил спор, при който му е нанесен побой.

Сбиването е прекъснато от отзовалия се полицейски автопатрул. На лидера на лекия автомобил са направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.

Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата. За случая е известена Районната прокуратура в Монтана, а полицията в Лом е образувала кореспонденция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР