Водач на автомобил е бил установен при специализирана операция в

...
Водач на автомобил е бил установен при специализирана операция в
Коментари Харесай

Шофьор летя със 109 км/ч по улиците на Кърджали

Водач на автомобил е бил открит при профилирана интервенция в област Кърджали да кара в градска среда с превишение на скоростта повече от два пъти над разрешеното.

Това оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Кърджали. Оттам обясниха, че водачът е засечен да се движи със 109 км в час при ограничаване от 50 км в час. Ще му бъде формиран акт по Закона за придвижване по пътищата, като в тази ситуация се планува санкция от 750 лева и отнемане от правоуправление за интервал от 3 месеца, обясниха от полицията.

Те прецизираха, че в границите на миналата седмица са извършени общо две профилирани интервенции на територията на региона - едната по метода на широкообхватния надзор, а втората - с фокус върху потреблението на предпазни колани и системи, надзор на скоростните режими и на водачите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

Установените нарушавания по Закона за придвижване по пътищата са 511. Най-много са случаите на превишена скорост, като са снимани 308 клипа, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

От полицията разясниха, че случаите на превишения на скоростта са главно по основния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “. За други нарушавания са били формирани 50 акта и 193 фиша.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР