Внукът на Тодор Живков окончателно е скъсал връзката със своя

...
Внукът на Тодор Живков окончателно е скъсал връзката със своя
Коментари Харесай

Тодор Живков-младши се отказа от баща си Владко, смени си името в Америка

Внукът на Тодор Живков дефинитивно е скъсал връзката със своя болен татко Владимир Живков и даже се е отказал от името му, заяви retro.bg. Тодор Живков-младши, който е дете на Владко от злощастния му брак с плевенската хубавица Маруся Мирчевска, се е прекръстил на Тед Морган Живков, демонстрира информация в американски регистри.
Наследникът на Тато от дълго време живее в Щатите, където е фамозен с гения си на покер състезател. Именно посредством хазартни залагания той натрупа и нескромното си благосъстояние.

През последната година обаче е зарязал казината и не е взел участие в нито един покер шампионат. В същото време обаче е основал своя лична компания, носеща името „ Хеър Афеър “. В документите около регистрацията си той е вписан с новото си име Тед Морган Живков. Адресът му е в градчето Калабас в щата Калифорния, където е известно, че той и фамилията му живеят. Откъде идва обаче презимето му Морган, което е приел на мястото на бащиното му Владимиров?

Всъщност неговата майка Маруся, която след развода си с Владко Живков сграбчва невръстния им наследник и забягва в Америка, е имала втори брак с мъж с фамилия Морган, за който не са известни повече детайлности. И до момента Маруся продължава да се показва с това име, явно и синът й от Владимир Живков е избрал да го вземе, въпреки мистериозният мъж да не му е биологичен родител.

Бившата снаха на Тато оттатък Океана е известна като режисьорка и кинодеятелка, само че кариерата й е противоречива. Покрай нея и синът й се запалил по седмото изкуство. Професионалната му биография демонстрира, че той е бил продуцент на трагичния игрален филм „ Бегач “, излязъл през 2018 година Лентата обаче не доближава до кината в България и е тотално незнайна даже на най-запалените киномани у нас.

Иначе Тодор Живков, към този момент прекръстен на Тед, е запазил семейството на своя дядо. В Америка той е женен за рускинята Вероника, от която има две деца – момиче и момче. Дъщеричката им е суперзвезда в тениса и дава поръчка за международна кариера в Големия шлем. Откакто се е открил зад Океана, внукът на Тато не припарва до България. Не се е виждал и с татко си Владимир, който от няколко години не е в здраво здраве и живее в изолираност в фамилната вила в „ Бояна “ с втората си жена.

От нея той има щерка Елизабет, която е фешън дизайнерка в Италия. С нея Тед поддържал положителни връзки, макар че са от разнообразни майки. Засега внукът на Живков не е дирил завещание от татко си. Майка му Маруся обаче постоянно пътува до България точно поради имотните покупко-продажби, които върти с имането си на родна земя.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР