Внукът на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес

...
Внукът на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес
Коментари Харесай

Потвърдено: Свръхдоза фентанил е убил внука на Робърт де Ниро

Внукът на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес е умрял от свръхдоза опиати, и това е доказано, пиеш „ Daily Mail “.

Главният правосъден доктор по случая разкри, че 19-годишният юноша е умрял от смъртоносна композиция от медикаменти, в това число фентанил и ксанакс.

Според TMZ, правосъдният доктор в Ню Йорк споделя, че младежът е умрял от токсичните резултати на редица медикаменти. Те включват фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин. Експертът сподели, че гибелта на Леандро ще бъде избрана като „ несъзнателно предозиране “.

Майката на Леандро – Дрена, осиновена щерка на Де Ниро, сподели преди този момент в обществените мрежи: „ Някой му продаде хапчета с фентанил, за които знаеше, че са с добавка, само че все пак му ги продаде, на всички тези дилъри ще кажа: синът ми си отиде вечно “.

Миналия месец беше обявено, че жена е била задържана във връзка със гибелта на Леандро. Твърди се, че обвинената му е продала опиати, преди да бъде открит по-късно мъртъв. Ако бъде приета за отговорна, може да получи до 20 години затвор.

19-годишният Леандро бе открит мъртъв на 2 юли. Тогава гибелта му беше разказана като неочаквана и непредвидена. Майка му го назова „ хубав сладостен ангел “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР