Внук преби баба до смърт в Русенско и тя почина

...
Внук преби баба до смърт в Русенско и тя почина
Коментари Харесай

Брутално! Внук преби до смърт баба си

Внук преби баба до гибел в Русенско и тя умря в болничното заведение, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в дунавския град. Полицията в Русе проверява сигнал за убийството на старата жена. Задържан е и внукът на жертвата, който е евентуалният палач. В ОДМВР – Русе е бил подаден сигнал от УМБАЛ „ Канев “ - Русе, че в болничното заведение е умряла 82-годишна жена от с. Голямо Враново.
При осъществената аутопсия на умрялата било открито, че са й били нанесени удари върху лицето и тялото, има контузии в региона на главата и други пострадвания, които са довели до летален излаз. За изясняване на случая са били подхванати незабавни дейности от чиновниците на ОДМВР – Русе. В хода на провежданите оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите изяснили, че контузиите са били породени на 17-18 август от 34-годишен мъж, внук на жертвата. Явно изплашен от стореното, килърът на 18 август самичък е подал сигнал на тел. 112 за влошеното здравословно положение на баба си. Тогава с кола за спешна помощ тя била превозена до незабавното поделение на русенската болница, само че същия ден умряла в здравното заведение.
На адреса в село Голямо Враново е бил осъществен оглед от полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Мъжът е арестуван от криминалистите, повдигнато му е обвиняване от проверяващ служител на реда, а с разпореждане на прокуратурата е арестуван в следствения арест до 72 часа. Работата по случая продължава, прецизираха от МВР-Русе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР