Внезапно, от нищото, има проблясък на надежда за Украйна“. Това

...
Внезапно, от нищото, има проблясък на надежда за Украйна“. Това
Коментари Харесай

Сериозна изненада. Какво готвят на Ердоган

„ Внезапно, от нищото, има проблясък на вяра за Украйна “. Това написа основният шеф на новините Саския ван Вестхринен от нидерландския ежедневник Algemeen Dagblad, основан в Ротердам, представен от турския всекидневник Йени Шафак.

Тя приказва за турския президент Ердоган и за историческата роля, която той пое, стремейки се да откри мир, до момента в който светът чака със спотаен мирис президентът Путин да спре нашествието в Украйна.

„ Никога до момента през последните седмици признаците за бърз завършек на тази война не са били толкоз действителни “, написа ван Вестринен, откакто Ердоган изнесе тирада пред съветски и украински договарящи в Истанбул.

„ Вярваме, че при справедливия мир няма да има губещи, а продължителният спор не е в полза на никого “, сподели Ердоган.

„ Ако всичко се оправи, Ердоган може  да завоюва Нобелова премия за мир с актуалната си позиция. Марк Рют или Джо Байдън са надалеч от това. И почтено казано, това е нещо, за което би трябвало да се мисли “, заключи ван Вестринен.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР