Внезапната и трагична смърт на Матю Пери на 28 октомври

...
Внезапната и трагична смърт на Матю Пери на 28 октомври
Коментари Харесай

Дженифър Анистън разказа за Матю Пери с ново емоционално послание: Сега си спокоен и нямаш никаква болка

Внезапната и трагична гибел на Матю Пери на 28 октомври хвърли нова светлина върху пристрастяването и поддръжката за тези, които се борят с сходни изтощителни обстановки, заяви Hello Magazine.

Оттогава фамилията и приятелите му се сплотиха, с цел да разгласят фондация " Матю Пери ", която да оказва помощ на оживелите от пристрастяване и да покачва осведомеността, а една от обичаните му звезди също излиза напред, с цел да покаже поддръжката си.

Във вторник Дженифър Анистън се включи в Instagram Stories, с цел да покаже поддръжката си за фондацията " Матю Пери " и работата на фамилията му за опазване на наследството му.

С линк, насърчаващ почитателите да дарят средства, тя написа: " Моля, присъединете се към мен и фамилията на Мати и подкрепете неговата фондация, която работи в помощ на хората, страдащи от пристрастяване. "

Тя добави благо: " Той щеше да е признателен за любовта " и заключи семотиконка на сърце.

Фондацията е основана по-малко от седмица след гибелта на Матю от фамилията му, а нейната задача гласи: " Фондация " Матю Пери " е реализация на трайния ангажимент на Матю да оказва помощ на други хора, борещи се с заболяването на пристрастяването.

" Тя ще уважи неговото завещание, ще се управлява от личните му думи и прекарвания и ще бъде водена от пристрастеността му да промени живота на допустимо най-вече хора. "

Наскоро те споделиха ново изказване с People, в което се споделя, че възнамерява да " разпознава пристрастяването като болест, да се оправи с комплекса от стигми, който пречи на хората да търсят и да имат достъп до грижи, и гневно да се застъпва за по-добро и по-справедливо лекуване ".

Фондацията служи като израз на респект към работата на самия Матю в тази област, който в предишното се е борил със злоупотребата с опиати. " За нас като семейство е значимо да почетем наследството на Матю.

" Потенциалът на фондация " Матю Пери " да помогне на страдащите от това заболяване е нещо, което с горделивост представяме на света. "

В средата на ноември Дженифър се причисли към сътрудниците си от " Приятели " и показа персонална респект към починалия артист и комедиант със сърцераздирателно обръщение, което включваше и част от разменените им текстови известия.

Тя написа: " Трябваше да се сбогувам с нашия Мати, само че това беше безумна вълна от страсти, която в никакъв случай не съм изпитвала преди. "

" Всички ние претърпяваме загуба в някакъв миг от живота си. Загуба на живот или загуба на обич. Възможността в действителност да СЕДИТЕ в тази тъга ви разрешава да усетите моментите на наслада и признателност, че сте обичали някого толкоз надълбоко. А ние го обичахме надълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. "

Дженифър заключи: " Мати, обичам те толкоз доста и знам, че в този момент си изцяло спокоен и нямаш никаква болежка. Говоря си с теб всеки ден... от време на време съвсем те слушам да казваш " можеш ли да станепо - бясно? ". Почивай, братче. Винаги си ми подобрявал деня... "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР