Внесли сме законопроект за реформация на ВСС, а едва след

...
Внесли сме законопроект за реформация на ВСС, а едва след
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Мнозинството няма експертния капацитет за каквото и да било

Внесли сме законопроект за реформация на Висш съдебен съвет, а едвам по-късно може да се приказва за промяна на основния прокурор. Освен приказки и заявки нищо съответно сега не се прави. От години риториката на Демократична България се крепи на това по какъв начин ще създадат правосъдна промяна, само че не са създали нищо по този въпрос. Това съобщи Цончо Ганев от „ “ в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

"Това болшинство не трансформира нищо от това, което правеше 12 години ГЕРБ ", изрази възмущение Ганев. Той даде и образец за думите си: "Нарушават се всевъзможни законопроекти. Вкарват се данъчни закони със задна дата. Това е неразрешено в Конституцията. Те вършат всичко това с презумпцията, че са болшинство ".

Това болшинство няма експертния потенциал за каквото и да било. Казвам го със страдание. В момента се намираме в енергийна рецесия, колабирал бизнес, уточни депутатът от " ".

"Договорите би трябвало да пазят България, националните ни ползи. Тези правила подлежат на предоговаряне. Управляващите обаче нямат предпочитание да го създадат, могат да договорят нови цени на газа, да вземем за пример. Те са равносилни на национални предаватели ", съобщи още Ганев.

"Ние сме против зеления документ. Няма никакво значение какви са ограничаващите ограничения. В момента страда всеки от нас. Не вирусът убива толкоз, а бездействието ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР