Внесеният бюджет за 2023 г. е провокация на експертите на

...
Внесеният бюджет за 2023 г. е провокация на експертите на
Коментари Харесай

Хампарцумян: Не можем да увеличаваме данъците и да сипваме вода в кацата без дъно

Внесеният бюджет за 2023 година е провокация на специалистите на финансовото министерство към депутатите в Народното събрание, счита финансистът Левон Хампарцумян.

„ Провокира депутатите и споделя: „ това, което вие направихте в предходната инкарнация на Народното събрание, в случай че се остойности и се напише ред по ред, ще даде това, което ви даваме. Вие нещо друго желаете ли да вършим? “. Ако се сформира постоянно държавно управление, то ще има уговорката да влезе в по-разумни рамки, само че даже да няма, служебното държавно управление също би трябвало да сформира по-разумен бюджет с по-малък недостиг, уточни финансистът пред Българска национална телевизия.

„ Мисля, че една сериозна политическа мощ с вероятност и потенциал би трябвало да има по джобовете най-малко няколко оферти за министър на финансите, за министър председател, от позиция на рационалния управнически потенциал. Ти не можеш да заложиш на две или три персони и да зависиш от това по какъв начин са подредени техните ДНК спирали и характери “, счита Хампарцумян.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР