ВМРО започва разговори за сформиране на широка патриотично - консервативна

...
ВМРО започва разговори за сформиране на широка патриотично - консервативна
Коментари Харесай

ВМРО: Готови сме за разговори с патриотични и консервативни формации

ВМРО стартира диалози за съставяне на необятна патриотично - консервативна коалиция. Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия ръководителят на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов. Той разясни, че с изключение на досегашните сътрудници на воеводите ще се водят договаряния и с други обединения, споделящи правилата на патриотизма.

" Нека водачите на тези политически обединения, които са патриотични да създадат крачка обратно и да оставят тези обединения да създадат по този начин, че да имат посланичество в идващия парламент ", сподели Ангелов.

Според него това е належащо, тъй като има насъбрано напрежение сред водачите на патриотичните обединения.

" Така че всяка една патриотична групировка в България, а търсим диалози и с консервативни такива ", сподели ръководителят на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация.

Вътрешна македонска революционна организация има подготвеност за независимо присъединяване на тези изключителни избори, които предстоят, само че следвайки логиката на това, че бяхме на тези избори, макар че сме най-голямата патриотична партия в България, патриотичното пространство се раздроби на няколко субекта и нямаше посланичество в този кабинет, сподели още Юлиян Ангелов.

По думите му " новите партии на митингите пазят прокарването на Истанбулската спогодба, пазят това да се отхвърлят обичайните фамилни полезности ".

" Видяхме какво национално изменничество направиха с това да разрешат безчет секции да се разкриват в Република Турция ", сподели Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР