ВМРО ще представи позицията си за исканата оставка на вицепремиера

...
ВМРО ще представи позицията си за исканата оставка на вицепремиера
Коментари Харесай

Депутатът доц.Милен Михов: ВМРО ще излезе с позиция за оставката на вицепремиера Валери Симеонов на коалиционен съвет

ВМРО ще показа позицията си за желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов на съдружен съвет, който е плануван за вторник следобяд. Това разгласи в понеделник във Велико Търново депутатът от Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов.

„Категорични сме, че диалозите сред съдружните сътрудници през медиите вреди на единството на обединението. Ние имаме какво да кажем, желаеме да чуем доста неща, само че това ще стане там, където такива въпроси се вземат решение сред законните управления на трите партии“, акцентира доцент Михов.

Народният представител посочи, че решението и мнението на Вътрешна македонска революционна организация ще бъдат търпеливо готови и изрично декларирани. Думите си депутатът поддържа с мисъл на Цицерон „Великодушието е безгранично!“.

Доц. Милен Михов е безапелационен, че вероятните разновидности за развиване на обстановката в тази динамична среда излизат от политиката и здравия разсъдък. „Свидетели сме на непредвидени решения и позиции, които не могат да бъдат прогнозирани“, съобщи доц.Михов.

Той се надява, че стабилността в страната да бъде непокътната, тъй като има значими за решение въпроси, свързани със опазването на здравето, образованието, бранша на сигурноста, приходите, залегнали в управническата стратегия на кабинета, подкрепена от Вътрешна македонска революционна организация.

„Всяка смяна в кабинета заплашва стабилността. Нужно е единение на патриотичните сили за представянето на идните избори за Европейски парламент със мощна листа“, акцентира доц.Михов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР