ВМРО-Народна партия изразява подкрепата си за смелостта, с която именно

...
ВМРО-Народна партия изразява подкрепата си за смелостта, с която именно
Коментари Харесай

Любчо Георгиевски: Реакциите на македонците за историята доказват колко са били манипулирани


ВМРО-Народна партия показва поддръжката си за смелостта, с която точно господин Зоран Заев приказва за македонската история. Това изрази в своя позиция учредената от някогашния министър председател на Македония Любчо Георгиевски партия по отношение на изявлението на премиера Зоран Заев за организация БГНЕС, посрещнато с доста рецензия от македонската общност.

За страдание, това, което македонската историография трябваше да го отвори през миналите десетилетия народна власт, се наложи да ни го заяви коренно политик, който сега е министър председател на страната, се споделя още в позицията, представена от БГНЕС.

Всичко това, което Зоран Заев сподели, е правилно и в сходство с обективната история и в сходство с доста огромна част от книгите, извадени от македонския списък. Това, че огромна част от македонските жители са шокирани, приказва само, доколко е било индоктринирано македонското общество.

Особено замайващ е острият звук на партия ВМРО-ДПМНЕ, която внесе концепцията за другарство с България и обективно показване на македонската история при започване на 90-те години и направи най-големите стъпки за доближаване с тази страна, се споделя в умозаключение в позицията на ВМРО-НП.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР