ВМРО-БНД откри кампанията си за европейските избори с концерт на

...
ВМРО-БНД откри кампанията си за европейските избори с концерт на
Коментари Харесай

ВМРО си постави за цел да измести ДПС и да има трима евродепутати

ВМРО-БНД откри акцията си за европейските избори с концерт на националния артист Илия Луков и срещи с жители в столичния парк " Св. Троица ". По време на словото си пред събралите се симпатизанти на партията лидерът на листата Ангел Джамбазки разгласи, че задачата е спечелването на три места в Европейския парламент. Той добави, че Вътрешна македонска революционна организация би трябвало да бъде и трета политическа мощ.

С тази поръчка Джамбазки желае да изведе партията си пред Движение за права и свободи. Според публикувано преди дни представително изследване, направено от организация " Маркет линкс ", Движението за права и свободи има малко над % преднина пред Вътрешна македонска революционна организация.

Ако желанието на Джамбазки се сбъдне, с изключение на него в европарламента ще отидат депутатите Юлиан Ангелов и Александър Сиди, които са надлежно втори и трети в листата. След тях са останалите две по-популярни лица измежду избраниците на Вътрешна македонска революционна организация. Това са режисьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

 Вътрешна македонска революционна организация си сложи за цел да измести Движение за права и свободи и да има трима евродепутати
© Георги Кожухаров

Джамбазки, който към този момент изкара един мандат като евродепутат, акцентира, че " това е тимът, с който ще продължим да браним българския интерес в Европейския съюз ".

" Ако има Европа, която ние желаем, то това е християнска Европа. Няма значение дали протестантска, православна или католическа, само че да е християнска. Това е нашата Европа ", сподели още той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (276)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР