Вместо за обяд, служители на полицията излязоха на протест в

...
Вместо за обяд, служители на полицията излязоха на протест в
Коментари Харесай

Полицаи излязоха на протест: В подкрепа на вътрешния министър Калин Стоянов


Вместо за обяд, чиновници на полицията излязоха на митинг в символ на съпричастност към потърпевшите служители на реда по време на конфликта с футболни агитки в София преди седмица. Протестът се случва в пространството към постройката на някогашния партиен дом и Двореца, оповестява БГНЕС.

Униформени служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи и представители на Жандармерията показват поддръжката си към вътрешния министър Калин Стоянов, чиято оставка бе поискана.

По-късно през днешния ден министърът, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и неговият заместител би трябвало да бъдат изслушани в отрасловата парламентарна комисия. Директорите на " Национална полиция ", на Столична дирекция на вътрешните работи, на „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ и на дирекция " Инспекторат " също ще показват своите версии по отношение на осъществената охранителна активност на декларирания кротичък митинг против управлението на БФС, извършен на 16 ноември.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР