Вместо да се опитат да заровят своите томахавки и да

...
Вместо да се опитат да заровят своите томахавки и да
Коментари Харесай

Пике смачка Шакира в ефир: Нарече я "онази другата" и разказа за "варварските" заплахи! (ВИЖ ТУК)

Вместо да се опитат да заровят своите томахавки и да се помирят най-малко поради децата си (колкото и да е трудно), Шакира и Пике от дълго време към този момент минаха границата, след която всички сходни опити са обречени на крах. Нещо повече - по време на последното си изявление за певицата в ефир, футболистът изглеждаше по този начин, като че ли в действителност е погнусен от нея и не може да я понася.

При все, че той беше този, който съобщи любовта на Шакира и й изневери с младата красавица Клара Чиа, Пике също си получи заслуженото. Латино дивата от месеци не стопира да го наскърбява и да плюе по него и гаджето му в медиите, да прави подигравателни песни и... с две думи - също се оля.

Дори почитателите й я поучават, че е време да спре, тъй като от един миг насетне просто се излага, само че Шакира очевидно не е съумяла да излее всичкото си настървение, подбудено от болката. Което очевидно ще стане още по-голямо след думите на Пике преди ден. Той назова Шакира в ефир " оная другата " и описа, че му е писнало да получава " безчовечен " закани от нея и от нейни фенове.

" Имам жена, с която съм благополучен и която обичам. Какво желаят тези хора - да се разделим ли, или напряко някой от нас да се самоубие?! И какво ще реализиран тогава?! Ще се събера ли отново с другата - в никакъв случай! Какъв е тогава смисълът на цялото това нещо, на цялата завист и ненавист?! ", недоумява Пике.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР