Влюбването е сложен биохимичен процес, на който не можем да

...
Влюбването е сложен биохимичен процес, на който не можем да
Коментари Харесай

Задайте тези 36 въпроса и той ще се влюби във вас

Влюбването е комплициран биохимичен развой , на който не можем да влияем, даже когато се отнася за личната ни биохимия, за личните ни усеща.

На сърцето не може да се заповядва, споделяме си и чакаме любовта да ни удари като зле хвърлено фризби на плажа .

И то ни удря, от време на време.

Иначе ни се желае да можем, като в добре написан любовен филм , да изберем индивида, да го поръсим с любовен прашец и да заживеем щастливо.

Всъщност, можете да го извършите – да накарате всеки да се влюби във вас (е, и вие да се влюбите в него), стига да знаете по какъв начин да постъпите и какво да говорите.

 двойка обич Instagram

С други думи – любовта може да се „ сътвори “ напълно съзнателно, с мозък, а не със сърце.

Нужно е единствено да зададете 36 въпроса, в п равилна поредност и най-после да се гледате 4 минути в очите безмълвно. С кого? Според опита – с който и да е.

Според нас – въпреки всичко с някого, който ви е приветлив.

 двойка обич Instagram

Какви са 36-те въпроса, ще разберете малко по-надолу, преди този момент малко предистория.

Тези въпроси са измислени от Артър Арон през 1997-ма година, учител, като средство за доближаване сред студентите от първи курс , за разтопяване на леда в връзката.

През годините тези въпроси са употребявани за основаване на доверие и доближаване на хора от разнообразни политически партии, заемащи противоположни тези или хора, на които им следва работа в екип.

 двойка обич Thinkstock

С времето станало ясно, че тези въпроси имат един „ непряк “ резултат – една част от хората, минали през този диалог, се влюбвали един в различен.

Причината се крие в задълбочаващата се степен на искреност в другите групи въпроси . Самите въпроси допускат да разкриете най-съкровените си мисли (без да се изпада в долнопробност, както сами ще се убедите) и в действителност да разкриете душата си пред индивида насреща.

А какво е влюбването, в случай че не цялостно разобличаване и утвърждение на душата на индивида против вас?

 двойка обич Instagram

Когато и той направи същото, възприятието за непосредственост е реалност единствено след 5 минути. А взирането в очите за 4 минути единствено прибавя последните линии – едвам ревизирате дали виждате бъдещите си децата в очите на другия .

Тези 36 въпроса нашумяха още веднъж неотдавна , когато писателката Манди Лен Катрън прави опита със себе си.

Сяда против собствен незадълбочен прочут и двамата отговорят поредно на въпросите. Гледат се в очите за 4 минути....и към този момент година са дружно, като двойка.

Според Манди влюбването е лесната част от процеса. След това идва изборът дали да продължиш да си влюбен в този човек, дали ще се довериш на обещанията му, че той също ще те обича и така нататък

Но всяко нещо с времето си. Ето 36-те въпроса.

Задават се подред, всеки дава своя откровен отговор и най-после се гледате в очите 4 минути.

Според нас даже към този момент обвързаните могат да си задават тези въпроси , в действителност ускоряват близостта и възприятието за фамилиарност.

Вижте тук 36-те въпроса за влюбване >>>

Ако трябваше занапред да се влюбвам, нямаше да се оправя

Какво се случва, когато се влюбим

Колко пъти може човек да се влюби същински?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР