Влизате в един от най-големите търговски центрове в Пловдив и

...
Влизате в един от най-големите търговски центрове в Пловдив и
Коментари Харесай

Гнусотия до шия втрещи пловдивчани! СНИМКИТЕ не са за хора със слаби стомаси

Влизате в един от най-големите търговски центрове в Пловдив и ахвате от красивата коледна декорация, празничните витрини и щастливите от неудържимия шопинг лица. Настроението е приповдигнато, вие също се втурвате да осигурите коледните дарове на обичаните ви хора и... в избран миг ви се постанова да отидете до " едното място ". Тук новогодишната приказка свършва.

Брутално, натрапчиво и... миризливо. Мръсни и неподдържани, с десетки разпилени хартии по земята, с кални мокри стъпки (вън не вали дъжд), без диря от ароматизатори (каква глезотия!) - като че ли попадате в най-гнусната социална тоалетна отпреди 50 години. И стартирате да се питате в бляскав магазин ли сте, или в някоя гарова тоалетна, с която може да се конкурират единствено болничните?

" Гледката в мол Пловдив беше толкоз покъртителна, че ми умъртви всякакво предпочитание да " си оправя грима ", опита да се пошегува възмутена жена. " Очевидно чистачките обаче са по-гнусливи и от мен и бягат като демон от тамян от тоалетните. Пък в случай че някой предяви искания, естествено хвърлят виновността върху ползващите ги ", разяснява пловдивчанката.



Както се споделя в такива случаи, освен по стоките - и по клозета ще ги познаете. И нямаме поради единствено въпросния търговски обект и обслужващия го личен състав...



Източник: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР