БЕРЛИН (АП) — Германската крайнодясна партия Алтернатива за Германия в

...
БЕРЛИН (АП) — Германската крайнодясна партия Алтернатива за Германия в
Коментари Харесай

Германската крайнодясна партия забрани на водещия си кандидат за европейски избори да води предизборна кампания след нацистка забележка

БЕРЛИН (АП) — Германската крайнодясна партия Алтернатива за Германия в сряда забрани на своя водещ претендент за европейските избори идващия месец да прави повече предизборни изяви и сподели, че неотложно ще подаде оставка от борда на партията.

Публичното намаление пристигна, откакто Максимилиан Крах сподели пред италиански вестник, че не всички членове на нацистката елитна Секретен сътрудник част, която е взела участие в огромни военни закононарушения по време на Втората международна война са били военнопрестъпници.

47-годишният Крах към този момент беше подложен на инспекция, откакто управляващите в Брюксел претърсиха офисите му в Европейския парламент по отношение на един от неговите помощници, който беше задържан предишния месец по съмнение за шпиониране в интерес на Китай.

Германските медии настояват, че Крах е имал връзки с Китай, а също и с Русия.

Скандалите с Крах идват в най-неудобния миг за Алтернатива за Германия, или AfD - единствено няколко седмици преди партията се надява да реализира огромни облаги на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР