Слуховете се въртят из Уестминстър, че премиерът Риши Сунак се

...
Слуховете се въртят из Уестминстър, че премиерът Риши Сунак се
Коментари Харесай

Изборни спекулации за Риши Сунак: Таен сигнал, който ще разкрие дали министър-председателят свиква избори

Слуховете се въртят из Уестминстър, че министър председателят Риши Сунак се готви да свика общи избори по-късно през днешния ден - и улика за номер. 10 подиум може да даде мощен намек по един или различен метод.

По време на днешните въпроси на министър-председателя водачът на Уестминстър на Шотландската национална партия попита непосредствено господин Сунак по отношение на въпроса, който се приказва на всички. „ Премиерът има намерение ли да свика парламентарни избори през лятото или се опасява? “ Попита господин Флин.

Сунак повтори честата си имитация, че ще има избори през втората половина на годината, което остави отворен 4 юли - датата, за която хората спекулират, че ще бъде денят на изборите. Въпреки че към този момент няма индикации, че общите избори ще продължат на тази дата, Даунинг стрийт не опроверга слуховете.

Има някои основни знаци, че оповестяването на избори може да се организира през днешния ден, съгласно политически анализатори. Освен това ще има значима диря, забележима на подиума отвън номер 10, преди господин Сунак даже да се надигн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР