Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както

...
Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както
Коментари Харесай

Борисов поведе кмета на Варна и социалния министър на инспекция в завод за бойлери

Влизаме в новата година с най-ниския недостиг в Европейски Съюз, както и с най-ниския външен дълг в Европа, хвали се министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в дружество за произвеждане на бойлери във Варна, излиза наяве от видеоклип, оповестен в страницата на министър-председателя в обществената мрежа „ Facebook “. Заедно с него са кметът на Варна Иван Портних и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

По време на огледа на завода за бойлери, министър председателят прегледа оборудването и се срещна с изискванията на работа и произвеждане. Министър-председателят прегледа и складовата база на сдружението.



„ Майсторите работят. Сравнително малко оставихме хората да почиват. Нямаше по какъв начин да не спрем заведенията за хранене, нощните заведения и нямаше по какъв начин да не спрем учениците, само че при първият вероятен миг, когато видяхме, че натискът върху лечебните заведения понижа, незабавно пускаме от първи до 4-ти клас. Наблюдаваме ден за ден по какъв начин се движи пандемията “, добави той.

" Виждате ограниченията в другите страни, при нашите съседи от у дома не могат да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно ръководи финансите, стопанската система и здравните ограничения ", уверен е Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР