Влизам в кампанията с дълбоката увереност, че град Плевен се

...
Влизам в кампанията с дълбоката увереност, че град Плевен се
Коментари Харесай

Д-р Валентин Христов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Плевен

„ Влизам в акцията с дълбоката убеденост, че град Плевен се нуждае от качествено ново ръководство. Листата на ГЕРБ е доста уравновесена със експерти от разнообразни области, които ще предложат решения нова визия за развиването на Плевен “.

Това сподели претендентът на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Община Плевен доктор Валентиин Христов, след регистрацията в ОИК-Плевен на документите за присъединяване на в изборите за локално ръководство, които ще се проведат на 29-ти октомври.

Координаторът на ГЕРБ-Плевен Илиян Данов посочи, че в неделя - 1октомври в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен ще се състои формалното показване на листата с претенденти за общински съветници.

Д-р Валентин Христов– приключва медицина в МУ Плевен през 2000 година, курс по ЕКГ в УМБАЛ Плевен през 2001г., специализация по „ Вътрешни заболявания “ в Катедра по пропедевтика на вътрешните заболявания в УМБАЛ Плевен през 2007 година
Владее британски и немски език.
2001 година работи като лекар-ординатор в МБАЛ Кнежа, 2005-2007 година работи като лекар-асистент в УМБАЛ „ Д-р Г.Странски “ Плевен, 2007 година става част от екипа на СБАЛ по кардиология Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР