Благодарствено писмо за доблест и граждански принос връчи днес директорът

...
Благодарствено писмо за доблест и граждански принос връчи днес директорът
Коментари Харесай

ОДМВР-Хасково благодари на помогналия за залавяне на грабител

Благодарствено писмо за героизъм и цивилен принос връчи през днешния ден шефът на ОДМВР- Хасково старши комисар Чавдар Георгиев на 20-годишния димитровградчанин, оказал помощ за залавянето на ограбил жена в града. Старши комисар Георгиев поздрави младежа и означи: „ Обществото ни има потребност от младежи, като Вас, благодаря Ви “.

Преди дни момчето оказа помощ в залавянето на познайник на полицията, нападнал и ограбил дамската чанта на 69-годишна жена в Димитровград, в която имало пари, дебитна карта и персонални документи. Младежът паркирал колата си на улица „ Васил Друмев “ в града, когато чул виковете на дамата. Видял, че против него бяга мъж, държащ чанта. Без да се колебае и за мигмладежът го пресрещнал, съборил го на земята и му лишил дамската чанта. 23-годишният нападател съумял да избяга, само че за минути бил арестуван от полицейските чиновници по даденото от младежа изложение, прецизират от ОДМВР.

Пред старши комисар Георгиев в наличието и на началника на районно управление (на МВР) на полицията в Димитровград 20-годишният юноша съобщи, че нито за момент не се е поколебал и има вяра, че по този начин би постъпил всеки добър човек.

Ст.комисар Георгиев изрази своите най-хубави усеща и към родителите на младежа, възпитали го в храброст, доброта и състрадание.

20-годишният юноша не пожела да бъде сниман и да бъде споменано името му, като акцентира, че не е сторил някакъв огромен героизъм.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР