Властта беше символично предадена и в просветното министерство. Красимир Вълчев

...
Властта беше символично предадена и в просветното министерство. Красимир Вълчев
Коментари Харесай

Николай Денков седна на стола на Красимир Вълчев в образователното министерство

Властта беше алегорично предадена и в просветното министерство. Красимир Вълчев връчи учебния звънец на проф. Николай Денков, който се предава по традиция. Преди четири години пък Вълчев получи същия звънец от Денков.

Най-важното от днешната среща - матурите и Националното външно оценяване ще протекат, както са заложени от досегашния екип, нищо няма да се трансформира, тъй като времето е малко.

" Няма да има внезапни промени в политиките ", сподели още проф. Денков.

На въпроса на " По света и у нас " дали всички възпитаници ще минат на присъствено образование проф. Денков отговори по този начин:

" На тези въпорси ще давам отговор откакто ги изговорим с сътрудниците, които дават отговор за учебното обучение и с министъра на опазването на здравето и основния здравен контрольор, тъй като те не зависят от един човек, те би трябвало да се вземат решение въз основата на науката и знанията на всички специалисти, които вземат участие в този развой ", добави министърът на образованието и науката проф. Николай Денков.

Според Красимир Вълчев най-важното за системата е да се възвърне присъственото образование.

" Това зависи от стойностите, аз всеки ден ги следих тези стойности и се надявах те да бъдат по-добри. За страдание не бяха такива през март, в случай че няма утежняване не би трябвало да има и повече ограничаващи ограничения ", съобщи Красимир Вълчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР