Властите във , като част от уреждането на два дела,

...
Властите във , като част от уреждането на два дела,
Коментари Харесай

Протестиращи в САЩ ще получат обезщетение за нарушаване на човешките им права

Властите във, като част от уреждането на два каузи, се съгласиха да платят над 1,6 милиона $ за ареста на към 200 протестиращи по време на инаугурацията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп през януари 2017 година, осведоми ТАСС.
Ищците, представлявани също от Американския съюз за цивилен свободи (ACLU), настояха, че полицейските чиновници са нарушили конституционните права на публицисти, наблюдаващи и протестиращи, като ги арестували, откакто някои вандали направили жестокости в центъра на Вашингтон. Според правосъдните документи администрацията на столичния регион се задължава да изплати над 600 000 $ на шестима ищци, чиито ползи се съставляват от ACLU, както и 1 000 000 $ в желае на още 200 арестувани.
 Терорист ли е бил нападателят във Вашингтон? Терорист ли е бил нападателят във Вашингтон?
Американските управляващи считат, че виновникът за случая край комплекса на Конгреса на Съединени американски щати е жителят на щата Индиана Ноа Грийн, който е...
Групата твърди, че чиновниците на реда са ги оставили без храна, вода и достъп до тоалетна за 16 часа . Кметът на Вашингтон Мюриъл Баузър и полицията отхвърлиха да разясняват вероятното влияние на правосъдните решения върху бъдещи демонстрации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР