Властите на САЩ не само не предприемат необходимите действия за

...
Властите на САЩ не само не предприемат необходимите действия за
Коментари Харесай

В САЩ отбелязаха най-тежката енергокриза от 50 години насам

Властите на Съединени американски щати освен не подхващат нужните дейности за разрешаване на рецесията, само че и пречат на тези, които желаят да го създадат.

Съединените щати претърпяват най-тежката си енергийна рецесия от 50 години. Тим Стюарт, президент на Американската асоциация за петрол и газ, изрази това мнение пред Fox News.

„ Изпитваме най-голямата, може би най-тежката енергийна рецесия през последните 50 години. Цените на бензина и дизела са рекордно високи, а запасите са на рекордно ниски равнища “, сподели Стюарт, представен от ТАСС.
Според петролния чиновник управляващите на Съединени американски щати освен не подхващат нужните стъпки за разрешаване на рецесията, само че и пречат на искащите да го създадат.
„ Тази администрация [президентът на Съединени американски щати Джоузеф Байдън] няма тактика, която да ни помогне да се измъкнем от това и почтено казано, всичките им дейности са контрапродуктивни за тези от нас, които се пробват да решат казуса “, споделя той.
По-рано цената на бензина в Съединените щати доближи исторически връх и беше приблизително 4,43 $ за галон (3,785 литра) в цялата страна.
В същото време водещият на Fox News Тъкър Карлсън допусна, че администрацията на Байдън съзнателно форсира инфлацията в страната, с цел да избегне банкрут.
„ Джо Байдън е доста сходен на класическия пожарникар подпалвач. Той сътвори злополучие и в този момент споделя, че го отстрани: „ Тъкмо минавах отсам, ще го изгасям! … Това е дело на Байдън. И, апропо, икономисти от предишното ", съобщи водещият.
" Това продължи дълго време, освен при Байдън, само че той утежни обстановката доста. И съзнателно “, споделя още Карлсън.
„ Държавният дълг на Съединени американски щати е прекомерно, прекомерно висок. Всъщност ние национализирахме дълга, т.е. прехвърлихме го към данъкоплатците от... срутен пазар ", сподели още той.
" И по този начин, имаме прекалено много дълг и единственият излаз е да девалвираме щатския $... Нуждаем се от инфлация, в противоположен случай управляващите на Съединени американски щати ще изпаднат в дефолт. Вие би трябвало да платите цената за неприятните им политики. Така че простаците, които управляваха неприятно американската стопанска система, се нуждаят от инфлация “, сподели още консервативният водещ.
Според Карлсън американските управляващи се пробват да се преструват, че инфлацията е породена от дейностите на съветския президент Владимир Путин. Затова демократите „ разпалват война в Украйна “, „ те желаят сраженията там да продължат вечно “.
„ В реалност Владимир Путин, макар всичките си неточности, не сътвори инфлация в Съединените щати. Създадена е от хора в държавното управление на Съединени американски щати, които ръководят стопанската система ни, и го направиха по демодиран метод: отпечатаха доста пари доста бързо и по този метод обезцениха нашата валута, както постоянно се случва, когато печатате доста пари, доста бързо “, споделя телевизионният водещ.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР