Владимир Зеленски обясни защо е уволнил шефа на СБУ и

...
Владимир Зеленски обясни защо е уволнил шефа на СБУ и
Коментари Харесай

Зеленски обвини съратниците си в държавна измяна: „Масив от престъпления“

Владимир Зеленски изясни за какво е уволнил шефа на СБУ и основния прокурор на Украйна.

Президентът на Украйна освободи основния прокурор на страната Ирина Венедиктова и шефа на Службата за сигурност на Украйна Иван Баканов. Те бяха обвинени в държавна измяна.

Зеленски сподели, че 651 наказателни производства за държавна измяна и колаборационизъм са разкрити от чиновници на прокуратурата, органите на досъдебното следствие и други ведомства.

„ Подобен набор от закононарушения против основите на националната сигурност на страната и връзките, регистрирани сред чиновниците на силите за сигурност на Украйна и специфичните служби на Русия, слагат доста съществени въпроси към съответните ръководители. Всеки от тези въпроси ще получиотговор “, увери Зеленски.

Иван Баканов е другар от детските години на Владимир Зеленски. Той е отхвърлен от служба за неточно осъществяване на служебните отговорности, довело до човешки жертви.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР