Владимир Савов положи клетва като заместник-председател на Комисията за финансов

...
Владимир Савов положи клетва като заместник-председател на Комисията за финансов
Коментари Харесай

КФН е с нов зам.-председател

Владимир Савов постави клетва като заместник-председател на Комисията за финансов контрол, Петър Джелепов стана неин член.

Савов бе определен от Народното събрание като управляващ ръководство "Застрахователен контрол ", Петър Джелепов като неин член ще подкрепя политиката на КФН по разбор и оценка на риска на финансовите пазари, рационализиране на надзорната процедура и отбрана на ползите на вложителите, застрахованите и обезпечените лица.

Държавната комисия по хазарта се закрива, реши дефинитивно Народното събрание

Председателят на КФН Бойко Атанасов показа номинациите им, като посочи че Савов е умел финансист. Запознат е в подробност с активността на КФН, защото шест години е член на комисията, изясни Атанасов.

"Дълбоко убеден съм, че персона със сериозен опит, експертиза, умения и добра известност, е от извънредно значение за сполучливата работа на комисията ", уточни Атанасов по отношение на кандидатурата на Савов, съобщи Нова телевизия.

Атанасов уточни, че професионалната кариера на Джелепов минава през ръководство на районни структури в банковия бранш. "Акцент в представянето му са уменията за водене на договаряния, разбор на макро и на микро равнище и схващане на потребностите на потребителите ", съобщи Атанасов.

"Г-н Джелепов и господин Савов имат цялостния набор от качества, които подсигуряват мощен експертен екип в КФН ", сподели ръководителят ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР