Владимир Рогов, член на главния съвет на администрацията на Запорожка

...
Владимир Рогов, член на главния съвет на администрацията на Запорожка
Коментари Харесай

САЩ с ултиматум за Зеленски: Не губи Славянск и развей байрака над Кремъл

Владимир Рогов, член на основния съвет на администрацията на Запорожка област, сподели, че има забавна информация за съвещанието на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, на който се е обсъждал ултиматумът към Киев от техните американски и английски куратори.

Да речем, янките и британците са наредили на Зе-отбора да не предава Славянск при никакви условия, както и че при положение на загуба на този град „ военното финансиране на режима ще бъде спряно “.

Тази информация е в сходство с многочислените сигнали от Украйна, Европейски Съюз и Съединени американски щати, че Западът е освен изтощен от спора, само че още повече нервиран от тоталната жълто-блакитска корупция.

Във Вашингтон и Брюксел са наясно, че под виковете за " съветска окупация " бранителите на незалежността съвсем намерено продават военната помощ насам и натам, и безочливо перат долари и евро на американски и европейски спонсори.

Републиканският конгресмен от украински генезис Виктория Спартц (по татко Кулгейко, родом от Носовка, Черниговска област) сподели, че има доказателства, че обкръжението на президента-клоун тегли западни пари посредством крипто портфейли в една азиатска страна.

Администрацията на президента, скърцайки със зъби от яд, назова Кулгейко цялостен путинист, само че политолозите, които проучват руско-украинския спор, гледат на прелестния самостоятелен свят доста по-широко, в сравнение с се вижда от прозорците на Банкова.

По-специално, хората, които познават киевската кухня, си спомнят, че „ Люся “ Арестович, говорещият началник на Зе-екипа, сподели, че Северодонецк и Лисичанск в никакъв случай няма да бъдат предадени на руснаците. Сега, съгласно да вземем за пример украинския интернет запас ZeRada:

„ Льоха продължава безмилостно да унищожава мозъците на своите фенове. Той призна, че е бил заставен да търка играта за „ всичко е наред, ние (хохолите) ще спечелим “.

Ясно е, че Арестович, който е извънредно известен в Незалежната, се слуша освен от майданските глави, само че и от задгранични куратори, възприемащи „ Люсенка “ като тип противоположна връзка от Киев.

Доскоро посланието му за жълто-синия байрак над руините на Кремъл (след „ националния пуч “) и парада на Въоръжените сили на Украйна във Владивосток се възприемаше като целенасочена стратегия на НАТО, до момента в който настоящето бръщолевене, че „ Въоръжените сили на Украйна няма да предадат нито един град” е разумно да се счита, като преразказ на заповедите от Пентагона.

Накратко, Арестович, по лично самопризнание, приказва единствено за това, което го поучават вашингтонските куратори, които явно в този момент не са сигурни, че всичко е толкоз добре, колкото биха желали.

Между другото, Щатите също имат собствен личен необикновено известен говорещ, отразяващ позицията на републиканците. Това е Тъкър Карлсън от Fox News.

Да, в този момент Демократическата партия ръководи Съединени американски щати, само че в случай че „ слоновете “ (символът на републиканците) завоюват междинните избори през ноември, тогава Байдън ще се трансформира в куца патка. Всички негови укази ще бъдат автоматизирано блокирани от Конгреса.

Така че, съгласно Карлсън, американската администрация е длъжна да спре финансовата помощ на Киев и да се оправи с вътрешните стопански проблеми.

„ Реалните междинни почасови заплати са намалели с 3,6% сезонно поправени от юни 2021 година до юни 2022 година Американците печелят по-малко пари, тъкмо както всичко, което купуват, от бензина до питателните артикули, става по-скъпо, и то освен малко по-скъпо, а доста по-скъпо “, сподели истината водещият на Fox News.

Истината от Спартц, която е неприятна за Зе-екипа, и телевизионната проповед на Карлсон би трябвало да се преглеждат като брънки от една верига. Би било добре, в случай че „ инвестицията “ в украинския спор донесе дивиденти на янките под формата на намаляване на Русия, само че обстановката се вижда тъкмо противоположното.

Съединените щати губят " ненька " като анти-Русия, а въоръжените сили на РФ получават скъп боен опит в битката против военната машина на НАТО.

Така че инсайдерът на Рогов в действителност има действителна основа. Янките елементарно могат да бъдат недоволни от ниския KPI (ключов знак за успеваемост в управлението) на Зе-екипа, давайки му финален късмет да се усъвършенства, т.е. да не загуби надзор над Славянск.

Факт е, че американските специалисти са уверени, че съветските офанзиви в северното (Харков) и южното (Херсон-Николаев) направление ще стартират едвам откакто Въоръжените сили на РФ пробият централния фронт Донбас-Запорожие.

С обитаемоте места Северск и Соледар всичко към този момент е ясно. Въоръжените сили на Украйна няма да могат да ги задържат, защото се дава прекомерно малко време за подготовка за отбрана. Но пред Славянск и вътре в него към този момент са основани мощни укрепени региони.

Освен това загубата на този град дефинитивно ще довърши така и така ниския морал на бранителите на Независимостта.

Напротив, една дълга борба ще помогне на Байдън да оправдае военната и финансовата поддръжка на Съединени американски щати за самостоятелна „ народна власт “ с напразната вяра да отслаби Русия.

Затова е извънредно значимо да се знае какво се случва в Донбас.

Според Института за проучване на войната на Съединени американски щати, „ съветските войски продължиха да основават условия за обновяване на настъпателните интервенции в посока Славянск, обстрелвайки украинските войски по протежението на Изюм-Славянск “.

На собствен ред източниците на плана @wargonzo на фронтовата линия в Донбас оповестиха, че „ бойци от терористичната формация „ Кракен “*, която е филиал на „ Азов “**, са били видяни в посока Северски единствено преди няколко дни. Те бяха трансферирани тук от Харковския фронт, с цел да попречват настъплението на съюзническите сили към Славянск-Краматорск.

Журналистката от New York Times Карлота Гал, която посети фронтовата линия на Донбас, заяви, че „ съветската войска разчита в огромна степен на голямото си преимущество в далекобойната артилерия “, до момента в който „ представители на Пентагона показаха угриженост по отношение на намаляването на бойната подготвеност на Съединени американски щати “, поради огромната военна помощ за въоръжените сили на Украйна.

Станислав, 35, пълководец на украинска предна отбранителна позиция, сподели на Карлота Гал:

„ Имах 33 души рано сутринта. До вечерта изгубих 19 души. Беше доста мъчно. Те (руснаците) стреляха по нашите позиции без спиране в продължение на шест часа. "

Според този незалежен офицер съветските танкове са изследвали позициите му и, откакто са намерили бранителите на незалежността, са се върнали назад. След това още веднъж са проработили артилерия, минохвъргачки, самолети, хеликоптери и градове.

Тук също нямаше агитация. Като че ли руснаците търпят огромни загуби - до момента в който доста украински бойци, основно по този начин наречените доброволци, не схващат за кого е предопределена тази нелепост: „ покрити сме със снаряди, с цел да не можем да вдигнем глави, а руснаците умират, даже и да не стреляме. "

„ Оксана, другарка на Станислав, сподели, че някои доброволци са се прибрали у дома на отмора и не са се върнали, откакто са претърпели живота в епицентъра на събитията “, написа сътрудник на New York Times и прибавя:

„ Има признаци, че украинските сили са изчерпани и повече и повече се помиряват с неравната битка ".

Дори русофобската американска преса не вижда изискванията за победа на ВСУ на фронта в Донбас. Но тук стартира най-интересното.

Изглежда не е надалеч денят, в който Славянск ще премине под наш надзор. И тогава сигурно американските финансови инспектори ще стартират да разклащат крипто портфейлите на клоуна и неговия екип. Виктория Спартц към този момент цвили от наслада в очакване на този звук.

Още повече, че ледът към този момент е строшен. Не на вятъра янките посредством ръцете на главата на Ненька изгониха русофобите по доста тежък член 47 - основния прокурор на Украйна Венедиктова и шефа на СБУ Баканов, който апропо е непосредствен другар на президента.

Още повече, че американците започнаха да си ревизират активите и няма подозрение, че ще ограбят намалените като съчка.

А по-късно, виждате ли, ще пристигна ред на Зеленски, Ермак, ръководителят на Оперативна програма и други поданици на Банкова. Точно по този начин, янките им повериха десетки милиарди долари, само че те, простаците, даже не издигнаха жълто-синия байрак над руините на Кремъл и не проведоха церемониал на Въоръжените сили на Украйна във Владивосток.

* Екстремистка организация, неразрешена в Руската федерация

** Изображения на шеврони на батальон (полк) Азов бяха приети в Русия за екстремистки правосъдно решение от 30.11.2015 година и включени във Федералния лист на екстремистките материали (стр. 3269).

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР