Владимир Путин ще е жертва на атентат. Тази прогноза дава

...
Владимир Путин ще е жертва на атентат. Тази прогноза дава
Коментари Харесай

Ванга прогнозирала атентат срещу Путин през 2024 г.

Владимир Путин ще е жертва на атентат. Тази прогноза дава Баба Ванга за 2024 година. Това твърди американският уебсайт unilad.com., както и редица британски издания.

Според американците българската пророчица, предсказала злополучния 11 септември и пандемията COVID-19, прави ужасяващи прогнози за 2024 година Научни открития, разрушителни естествени бедствия и международна икономическа рецесия ни чакат тази година.

Починалата през 1996 година Ванга става известна и като балканския Нострадамус, защото голям брой от предсказанията й се оказват правилни.

За 2024-та Ванга вещае, че президентът на Русия Владимир Путин ще бъде жертва на опит за ликвидиране. Пророчицата от Петрич обаче не споделя дали атентатът ще е сполучлив, или не.

Ванга предсказва, че ще се усилят терористичните офанзиви в Европа. Само преди дни над 140 индивида откриха гибелта си в атентат в Москва.

Според пророчицата " огромна страна " е подготвена да тества биологични оръжия през тази година. Коя е тя, не се загатва.

Прогнозите й за 2024-та като цяло са много мрачни. Баба Ванга предсказва, че светът ще бъде изправен пред икономическа рецесия, ще има още по-ужасяващи метеорологични феномени и хакерите ще усилят своите хакерски атаки. Последните ще ударят жизненоважна инфраструктура. Това ще сътвори заплаха за сигурността в света.

Единственото оптимистично знамение за 2024 година е, че ще бъдат създадени нови лекувания за някои болести, които сега се считат за терминални.

Едва април е, а някои от предсказанията на Баба Ванга към този момент се сбъднаха . Едно от тях съгласно изданието е, че Англия и Япония ще бъдат изправени пред финансови усложнения. В същото време през последните седмици беше доказано, че се работи по ваксина против рак на белите дробове. " LungVax " се основава от учени от Оксфордския университет, Института " Франсис Крик " и Лондонския академични лицей. Tе са получили финансиране от 1,7 млн. паунда от благотворителни организации за изработката на 3000 ваксини.

Русия също разгласи, че също основава ваксина против рак.

" Много се доближихме до основаването на по този начин наречените противоракови ваксини и имуномодулиращи медикаменти от ново потомство... Надявам се, че скоро те ще бъдат дейно употребявани за самостоятелна терапия ", разгласи Владимир Путин на московски конгрес. Той не посочи кои типове рак ще лекуват имунизациите.

Баба Ванга вещае слънчева интензивност, която ще повлияе на Земята. Тази прогноза, наподобява, също ще се сбъдне, най-малко отчасти. Съвсем неотдавна НАСА откри ново слънчево леке. То може да докара до изригвания и " изхвърляне на коронална маса " на слънчева плазма. Това съществено ще повлияе на електропреносните мрежи на Земята.

В последна сметка не е ясно от кое място западните медии получават пророчества, направени от Ванга за всяка съответна година. От фондацията на пророчицата са безапелационни, че тя не е правила предсказания, свързани с съответни дати, написа " България през днешния ден ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР