Владимир Николов />Левски надигра Арда с 2:0 и записа пета

...
Владимир Николов />Левски надигра Арда с 2:0 и записа пета
Коментари Харесай

Левски с пета поредна победа и суха мрежа

Владимир Николов /> Левски надигра Арда с 2:0 и записа пета поредна победа в шампионата, с която се изкачи до шестата позиция с 15 т. " Сините " са на 5 т. от водача ЦСКА 1948, само че и с 3 мача по-малко. Столичани реализираха и пета суха мрежа, като са позволили единствено 1 гол при загубата с 0:1 таман от ЦСКА 1948 на старта. Арда в това време слезе на седмо място също с 15 т.
На " Герена " головете означиха Андриан Краев (20) с глава и Марин Петков (87) след пас на Билал Бари. Ивелин Попов пък стартира титуляр за първи път през сезона, а Николай Михайлов отново остана на пейката за сметка на Пламен Андреев.
Треньорът на " сините " Станимир Стоилов остана удовлетворен от играта на отбора си и похвали играчите, като добави, че за някои от тях идват предложения за милиони.
" Контролирахме играта през първото полувреме, само че може би трябваше да отбележим още един гол, с цел да бъдем по-спокойни. Още се затрудняваме с последния удар и подаване, само че имаше предпочитание и експанзия. Второто полувреме изпуснахме контрола, само че това не докара до обстановки пред нашата врата.
С оглед на тежкия мач (загубата от Лудогорец за Суперкупата след дузпи и 2:2 в постоянното време), това не е нещо ненадейно. За 7-8 дни изиграхме три мача и съм удовлетворен. При нас всички футболисти могат да бележат и имат нужните качества. Ще решим проблемите единствено с работа и самообладание, защото това е тимът, с който ще работим до Нова година.
Търпеливо работим с младите, опитваме да ги развиваме. Към тях упованията и условията са прекомерно високи. Като изключим Ивелин Попов и Георги Миланов, другите са до 25 години. Имаме извънредно млад тим, който би трябвало да развиваме. Затова се тормозя от време в точния момент за нежния тим. Момчетата се стараят. Всеки би трябвало да добави много малко, с цел да направи тимът по-голяма крачка. Знам нашите благоприятни условия, по тази причина съм доста деликатен в обещанията. Ивелин изглеждаше добре. Имах терзания за Миланов, тъй като имаше и КОВИД. Съхранихме го, влезе най-после ", разяснява Мъри.
" Сухите мрежи доста пъти се дължат на това, че би трябвало да работим извънредно доста в отбрана. Сега имам вариативност в междинната зона и офанзива. На никой нищо безплатно няма да дам. Всеки би трябвало да се бори за мястото си. Сега е прекомерно нежна конкуренцията. Противниците до момента не бяха от нашата класа, само че преди се мъчихме и против такива противници. Сега побеждаваме с лекост. Левски има по-важни неща, в сравнение с да вземе някой състезател. Декември месец имахме 0 лв. оферта за футболистите ни. Левски към този момент си разрешава да отхвърля милионни предложения в евро. Това е добър отзив, че в клуба към този момент се работи както би трябвало. Имаме милионни оферти, някои ги отхвърлям. Към всички млади играчи има ежедневен интерес. На този стадий няма оферта, която да е призната. На този стадий очевидно не се постанова да продаваме ", призна Стоилов.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР