Владимир Николов има желание да създаде и дамско направлениеПрезидентът на

...
Владимир Николов има желание да създаде и дамско направлениеПрезидентът на
Коментари Харесай

Владо Николов прави женски Левски?

Владимир Николов има предпочитание да сътвори и дамско направление

Президентът на мъжкия волейболен Левски Владимир Николов има упоритост за основаване и на женски тим. Идеята идва след закриването на " синия " клуб, който в последните години се финансираше от някогашния президент на федерацията - инж. Данчо Лазаров.
 Изчезна Левски във волейбола при дамите
" Обмисляхме основаването на женско направление от септември. За страдание, коронавирусът ни накара да преосмислим и да отложим проектите си с една година. Сега ще имаме нови срещи, на които да обсъдим обстановката ", сподели Николов пред bTV .
 Данчо Лазаров: Левски не е банкрутирал, краткотрайно няма да взе участие в шампионатите
Николов разяснява и възможна смяна на решението им. " Това, което сигурно знам е, че не е хубаво да има два тима Левски, които се борят един против различен, макар че има два тима Славия при подрастващите... не е това задачата и това не е, което ние желаеме ", показа някогашният волейболист.
 Подписване на контракт с фондация @@@

Президентът на българската федерация – Любомир Ганев, счита, че взетото решение е на прочувствена основа и е въпрос на време да бъде променено.
 Легендата Георги Чолов: С края на Левски свършва и волейболът
" Аз съм изцяло сигурен, че това ще е краткотрайно, най-много да е 1 година, защото и при мъжете и при дамите Левски и ЦСКА са школи, които постоянно са захранвали националните тимове. Там, където е текло, отново ще тече, само че дано в последна сметка те да си решат. Аз споделих и на Любка Дебърлиева, че това, което би трябвало да бъде направено като помощ от българската федерация, ще бъде – освен за Левски и за всеки различен клуб ".
 Георги Чолов: Женският волейбол си отива
Ганев разяснява изненадващото решение на отбора, който има 29 трофеи от родното състезание и 27 триумфа в шампионата за Купата на България.
 Волейболната федерация ще търси решения след разпадането на женския Левски
" Не знам къде са разминаванията. Да, има повече хора в ръководството от Марица, само че това е, тъй като те са клуб за образец за това по какъв начин се развива волейбол. Логично е да поканиш хора, които схващат от това нещо. Мисля, че това всичко е краткотрайно и ще отшуми ". Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР