Владимир Илиев завърши на десето място в спринта на 10

...
Владимир Илиев завърши на десето място в спринта на 10
Коментари Харесай

Владимир Илиев завърши десети в спринта на Европейското но биатлон

Владимир Илиев приключи на десето място в спринта на 10 километра за мъже на Европейското състезание по биатлон в швейцарския зимен център Ленцерхайде.

Българинът направи по една неточност в двете стрелби и финишира на 1:06.0 минута след спечелилия Ерленд Бьонтегорд от Норвегия.

Световният вицешампион за младежи Благой Тодев откри място измежду първите 50, като остана 49-и с два пропуща в стрелбата на 2:21.4 минути след спечелилия и си обезпечи присъединяване в утрешното гонене.

Третият български представител Антон Синапов стреля едва и с пет неточности зае 92-о място. Благовест Стоянов е 108-и с два пропуща на стрелбището, а Валентин Карабаджаков е 110-и (една неточност в стрелбата).

129 състезатели застанаха на старт в днешното съревнование при мъжете.

Норвежецът Бьонтегорд стреля чисто и приключи първи с време 24.57.3 минути. Втори остана неговият съотечественик Вебьорн Сьорум с два пропуща в стрелбата и закъснение от 11.5 секунди. Трети е германецът Филип Наврат - две неточности в стрелбата и пасив от 43 секунди след спечелилия.

Утре в Ленцерхайде следва преследването на 10 км за дами с присъединяване на Милена Тодорова и на 12.5 км за мъже с присъединяване на Владимир Илиев и Благой Тодев./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР