Владимир Гаджев вече е футболист на Хебър (Пазарджик), съобщава Sportal.bg.

...
Владимир Гаджев вече е футболист на Хебър (Пазарджик), съобщава Sportal.bg.
Коментари Харесай

Владимир Гаджев подписа с Хебър

Владимир Гаджев към този момент е футболист на Хебър (Пазарджик), оповестява Sportal.bg. Xалфът е постигнал сделка с члена на Управителния съвет на клуба Иван Папазов и ще носи екипа на Хебър до края на сезона. 32-годишният футболист идва като свободен сътрудник, откакто договорът му с Берое изтече през лятото и не бе възобновен.
 Влади Гаджев още веднъж остана без тим  Влади Гаджев още веднъж ще си търси тим  Влади Гаджев отбрани Божката Митрев  Влади Гаджев отклонил предложения от чужбина поради Берое
Гаджев към момента лекува травма и няма да може да играе за новия си клуб в идващите два месеца. Очаква се от вторник той да стартира занимания под наблюдението на лекарския щаб на Хебър. Въпреки това треньорът Николай Митов има вяра, че опитният футболист ще бъде от огромна изгода за неговия тим в борбата за промоция в елита.

" Радвам се, че привлякохме толкоз добър и умел състезател, какъвто несъмнено е Влади. Сега най-важното е да се възвърне на 100%, с цел да може да бъде подготвен за тежките борби, които ни предстоят през този сезон. Неговият опит ще бъде доста значим за нас ", показа Митов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР