Визключително тежка битка за сила, издръжливост и съобразителност се изправиха

...
Визключително тежка битка за сила, издръжливост и съобразителност се изправиха
Коментари Харесай

Аспарух напусна “Игри на волята: България” след тежка контузия на Арената

Визключително тежка борба за мощ, устойчивост и предвидливост се изправиха съперниците Аспарух и Филип в “Игри на волята: България ”. Двамата излязоха един против различен на Арената, с цел да премерят физическите си благоприятни условия и единствено най-хубавият да продължи напред в надпреварата. Изпускане на Аспарух по трасето го контузи тежко, а играта беше прекратена от медицински екип на терен, което постави завършек на приключението за него.

“Тръгвам си доста отчаян от самия себе си. Яд ме е, че не съумях да покажа всичко, на което съм кадърен. Твърде рано си потеглям, само че ми хареса времето, прекарано тук, и хората, с които се срещнах. Всички са почтени и заслужават успеха! ” - сподели той след втората си самостоятелна борба, която го изпрати вкъщи. Той пожела триумф на противника си Филип, откакто му отстъпи успеха в дуела.

Предишната вечер Безстрашните продължиха борбата между тях под формата на родов съвет. Съотборниците  разкриха пред водещата Ралица, че разделянето сред мъже и дами става все по-осезаемо. Въпреки че Валери самичък предложи да отиде в борба за избавление, номиниран беше капитанът Филип. Рамо до рамо с него на Арената беше изпратена Мирела, която самият той номинира с 2-та си гласа. Тя получи глас и от Чакалов, който разгласи за изменник пред очите на всички.

В борбата за избавление дамите от двете племена потвърдиха, че не са за подценяване. Мирослава и Мирела съкрушиха съперниците с баланс и устойчивост, което ги избави от борбата за елиминация. Аспарух изпусна своята делва от везната 56 секунди след началото на играта, а на по-късен стадий към него се причисли и Филип. Мирослава посвети успеха на двете си деца, което трансформира финала на борбата в извънредно прочувствен миг.

Ще се зарадват ли Безстрашните на завръщането на Филип? Какви раздори ще провокира изборът на нов капитан при Супергероите? Ще съумеят ли те да се измъкнат от Дивата река или ще прекарат четвърта седмица измежду нейните сурови условия? Как ще разпределят териториите си племената на тежката териториална борба, която ги чака на Арената на “Игри на волята: България ”? Отговорът на всички тези въпроси ще разберете в понеделник от 20:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР