ВизиткаЛили Дрогерие откри своя първи магазин в България през 2010

...
ВизиткаЛили Дрогерие откри своя първи магазин в България през 2010
Коментари Харесай

"Лили Дрогерие" откри своя 100-тен магазин в България

Визитка " Лили Дрогерие " откри своя първи магазин в България през 2010 година и с бързи стъпки се разрасна в една от най-големите вериги за дрогерийни артикули в страната. Днес компанията към този момент оперира със 100 магазина в България. В " Лили Дрогерие " всеки член от фамилията ще откри нещо потребно, настоящо, друго и належащо. През годините веригата се стреми да предложи на своите клиенти качествени артикули на рационална цена. Успехът на компанията се дължи на усърдна работа, обединен екип и доверието на клиентите.
е първата верига на пазара за дрогерийни артикули в България, която към този момент оперира със 100 магазина. Така 11 години след откриването на първия си обект в София откри своя 100-тен магазин на 11 декември 2021 година Само за последните два месеца от миналата година веригата откри свои пет нови магазина в Смолян, Сандански, Петрич, Дупница и Панагюрище и към този момент участва в 30 града в страната.

Поради епидемиологичната конюнктура, с която светът се сблъска, предприе стъпката да отсрочи честването и да отпразнува юбилейния си магазин през месец април 2022 година.
обект: " Лили Дрогерие ", гр. София, бул. " Ситняково " №48, ет. 1, магазин 12
" За 11 години успяхме да се превърнем в една от най-разпознаваемите вериги за козметика и битова химия в страната. Въпреки сложните за обмисляне последни две пандемични години продължава да разраства наличието си в България и да потвърждава своя ангажимент да бъде покрай клиентите си. Тяхното задоволство е най-хубавата рекомендация, която можем да получим. Като за нас непосредственост значи с изключение на необятно географско наличие и качество на рационална цена. Затова в съдействие с водещи кожни лекари и фармацевти разработихме над 15 лични марката. Инвестиционните ни проекти за 2022 година не престават да са все по този начин амбициозни, като още 10 нови обекта ще отворят порти през тази година ", разясняват от мениджмънта на компанията.
Реклама
оферират необятна гама от артикули за всеки член от фамилията - декоративна и бяла козметика, биопродукти, артикули за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и доста други.

Освен в България веригата е извънредно необятно показана и в Република Сърбия, а през есента на 2021 година стъпи на гръцкия пазар. Към момента на територията на трите страни действат над 330 обекта.

" Лили Дрогерие "

100 магазина покрай теб и мен!
Реклама Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР