Vivacom предлага иновативния детски таблет Prestigio SmartKids Pro, насочен към

...
Vivacom предлага иновативния детски таблет Prestigio SmartKids Pro, насочен към
Коментари Харесай

Иновативният детски таблет Prestigio SmartKids Pro вече е във Vivacom |

Vivacom предлага новаторския детски таблет Prestigio SmartKids Pro, ориентиран към деца на възраст сред 8 и 12 години. Устройството е уместно както за образование, по този начин и за видеоигри и други развлекателни действия. Оптимизирано е също за връзка посредством месинджър и търсене на информация в интернет.

Prestigio SmartKids Pro се откроява с огромен 10.1-инчов IPS екран и занимателен дизайн в топли цветове. Всички детайли са направени ергономично и безвредно за деца. Корпусът му е заздравен и е резистентен на удари. Друга значима за подрастващите функционалност е родителският надзор, който включва опция за избор на приложения, уеб страници и файлове, подобаващи за деца, както и алтернатива за ограничаване на потреблението му във времето.

Разполага с две камери – предна 0,3 MP и задна 2 MP, както и с представители, ситуирани начело. Процесорът му 8-ядрен, предлага се с 3 GB оперативна и 32 GB вътрешна памет. Работи с операционна система Android 11. Има мощна батерия, вградена подложка, както и USB Type-C порт.

Таблетът е усъвършенстван за просветителни цели. Той разполага с авансово конфигурирано приложение за детско образование и развиване iWawa. Освен това при неговото основаване са взети поради значими правила от педагогическата методиката Монтесори, в това число способността детето да се развива без значение, да учи посредством игра, да взима решения, развиването на въображението и така нататък Таблетът разполага с голям брой благоприятни условия за достъпване и съхранява на просветително наличие и приложения, както и за връзка с учители.

Prestigio SmartKids Pro идва в комплект с микрофибърна кърпичка и протектор за екран. При закупуване от онлайн магазина на телекома цената е 8,98 лева на месец на погашение за 24 месеца, в композиция с мобилен проект за данни с проект i-Traffic L+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР