Vivacom получи бронзов приз на 23-тото издание на фестивала ФАРА

...
Vivacom получи бронзов приз на 23-тото издание на фестивала ФАРА
Коментари Харесай

Vivacom с бронзово отличие на наградите ФАРА 2023

Vivacom получи бронзов приз на 23-тото издание на фестивала ФАРА в категорията „ Пространствен дизайн “, с помощта на арт инсталацията си „ Unlimited Space “. Телекомът беше награден по време на формалната гала в Международния конгресен център в Бургас, която се организира на 10 юни. ФАРА се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА) и е най-големия фестивал на креативните промишлености в страната.

„ Unlimited Space by Vivacom “ е въодушевена от концепцията за цялостна независимост и неограничени благоприятни условия за другарство, която отразява задачата на проектите Unlimited на телекома. Автор на инсталацията е образният актьор Венелин Шурелов, а взаимни сътрудници на плана са Direct Media Kres и Noble Graphics.
-->
„ Посетителите на „ Unlimited Space by Vivacom “ останаха впечатлени от стаята, която съставлява новаторска структура навътре в която са комбинирани огледала, видео проекция с динамично наличие и модерно градско озвучаване с електронни детайли. Автор на звуковия дизайн е Иван Шопов. Със своя неповторим дизайн тя даде опция на посетителите да видят своя мултиплициран облик, да потърсят друг ракурс и да намерят най-хубавата позиция към себе си “, споделя Желяз Кольовски, шеф Маркетингови връзки във Vivacom.

Арт инсталацията беше показана в три мола в София, Пловдив и Бургас, както и в зала „ Христо Ботев “ по време на финала на Световното състезание по футбол. Трима печеливши гости си завоюваха iPhone 14, а един щастливец си потегли с PlayStation 5 от специфичните томболи, проведени от Vivacom.   

Поводът за основаването на арт инсталацията бяха оповестените от Vivacom през предходната есен проекти Unlimited. Телекомът даде на своите клиенти опцията да поддържат връзка без граници – пакетите включват неограничени минути, SMS-и и мегабайти в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР