Vivacom обяви, че е приключила успешно сделката за придобиване на

...
Vivacom обяви, че е приключила успешно сделката за придобиване на
Коментари Харесай

Vivacom финализира сделката за русенската NetWorx

Vivacom разгласи, че е завършила сполучливо договорката за придобиване на четирите сдруженията от русенската група NetWorx.

Финализирането ѝ беше забавено, откакто съперници на Vivacom я оспориха пред Комисия за защита на конкуренцията. След наново изследване за резултата от придобиването върху пазара телеком услуги, антимонополната комисия въпреки всичко не откри заплаха за конкуренцията и даде зелена светлина на Vivacom да придобие NetWorx.

От Vivacom дефинират стъпката като част от тактиката на телекома да дава висококачествени услуги на по-голям брой консуматори в страната.

„ Щастливи сме да посрещнем NetWorx-България в фамилията на Vivacom и се радваме, че такива страхотни експерти се причисляват към нашия мощен екип. Приветстваме с добре пристигнали и клиентите на компанията, които от през днешния ден ще имат достъп до висококачествените и новаторски услуги на Vivacom “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

NetWorx - България започва активността си през 2000 година в Русе и е с водещи позиции измежду районните снабдители на цифрова телевизия и интернет както на семейства, по този начин и на бизнеси.

Компанията има богатото портфолио от телекомуникационни услуги, които дава посредством лична оптична мрежа от вида FTTB (Fiber to the building).

„ Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като предан сътрудник и оцени високо капацитета на нашата компания. Потребителите ни могат да бъдат спокойни, тъй като с Vivacom споделяме общ метод в даването на телеком услуги – държим на безкомпромисно качество и отделяме особено внимание на клиентите. Ще работим дружно с обща цел: присъединението към водещия телеком в страната да способства за развиването на пазара на телекомуникационни услуги и клиентите да се възползват от най-актуалните технологии в бранша “, разяснява притежателят на NetWorx Свилен Максимов.

Това е следващата договорка, с която Vivacom придобива районна телеком компания.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР