Вицешампионът на Северозападната Трета лига – Янтра 2019 спечели контрола

...
Вицешампионът на Северозападната Трета лига – Янтра 2019 спечели контрола
Коментари Харесай

Братя Кожухарови носят победа за Янтра 2019 над Партизан в Габрово

Вицешампионът на Северозападната Трета лига – Янтра 2019 завоюва контрола в Габрово с 4:2 над Партизан (Червен бряг/). Героите за триумфа са познати – братя Кожухарови.

Спарингът обаче стартира по-добре за противника. Централният им защитник Галин Великов едвам не вкара с шут от 40 метра. Това въпреки всичко се случи в 19-ата минута, когато Митко Милчев бе прецизен с глава – 0:1.

Опасните контри на домакините на няколко пъти извеждаха нападателите им очи в очи с червенорежкия пазач Николай Христов, само че той се оправи. При сходна обстановка в 39-ата минута обаче против него се измъкна Пламен Кожухаров, финтира го и вратарят извърши фаул, а Християн Кожухаров осъществя дузпата – 1:1.

Десетина минути след почивката стартира наказателната акция на Пламен Кожухаров, който оползотвори пас на съотборник за 2:1. В 67-ата минута той се измъкна от защитата, финтира противник и стреля – 3:1. Хеттрикът му стана факт в 81-ата минута, когато засече центриране на съотборник.

Секунди преди края някогашният халф на Спартак (Плевен) и Локомотив (София) - Иво Иванов бе прецизен с глава за окончателното 4:2.

Това бе първото проваляне за Партизан в преди малко приключилата подготовка за новия сезон на Северозападната Трета лига, който започва на 11 август. Предварителните прогнози сочат, че точно тези два състава ще са измежду главните съперници за челните места в новия шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР