Вицешампионът на Италия Интер обяви загуби в размер на 140

...
Вицешампионът на Италия Интер обяви загуби в размер на 140
Коментари Харесай

Интер обяви значително намаляване на загубите, в сравнение с предходните два сезона в Серия А

Вицешампионът на Италия Интер разгласи загуби в размер на 140 млн. евро за сезон 2021/22 в Серия А. Това е доста понижение, спрямо предходните два сезона, които бяха наранени тежко от пандемията от COVID-19.

„ Нерадзурите “ разкриха в изказване, че загубите се дължат на вирусните рестрикции, които към момента бяха налице през първата половина на предходната акция. Въпреки това, те са със 105 млн. евро по-малко от рекордните, регистрирани в предходния сезон.

Приходите на клуба са 439.6 млн. евро, като се покачили със 75 млн. евро спрямо предходната акция.

От клуба прибавят още, че в случай че краят на сезон 2019/20 (който продължи до идната финансова година, откакто пандемията внесе ужас из Европа) не се вземе под внимание, покачването в приходите е 140 млн. евро.

Собственикът Сунин „ официално изрази отдадеността си към подкрепянето на тима “, покривайки загубите, прибавиха от Интер.

„ Двете съществени цели на клуба остават запазването на конкурентността на отбора на най-високо равнище във всички шампионати и подсилването на финансовата му позиция “, споделиха още от „ нерадзурите “.

В петък различен италиански гранд – Ювентус, записва рекордни загуби от 254.3 млн. евро. За пета поредна година сметките на „ Старата госпожа “ са в „ алено “.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР