Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Българките казаха на целия свят - обратно по местата, ние водим

Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова похвали организацията на Световното състезание в София и разяснява представянето на националките.

" Да ви кажа ли какво се случи през последната седмица? През последната седмица въпросът към всяко момиче " Каква искаш да станеш като пораснеш? " публично загуби смисъл да съществува. Първо, тъй като половината по този начин или другояче ще отговорят с " Гимнастичка ", а другата половина с " Успяла като националния ни тим по гимнастика ". Имаме нови два златни медала, само че не за това ми е думата, а за това, че чисто нов отбор, който трябваше да се бори за внимание след историческия триумф на предходните, излезе и покори света посред София ", написа Владинова в профила си в обществената мрежа Инстаграм.
 Илиана Раева: Боряна си е в къщи, няма температура, проучванията са й положителни
Илиана Раева: Боряна си е в къщи, няма температура, проучванията са й положителни

Лекарите не могат сигурно да кажат дали е пост КОВИД, разяснява тя

" От астрология не разбирам доста, само че знам че Стилияна идва от гръцкото " звезда ". Нашата звездичка Стилияна направи дебют и връх по едно и също време - завоюва и медали и сърцата на хората. Спечели и олимпийска квота. Безукорна организация от целия екип на федерацията, отпред с Илиана Раева. Сърдечна признателност на всеки доброволец, който отдели време и сила за нас. Поздравления за безгрешната работа на съдиите и за поддръжката на Техническия комитет на Международната федерация по гимнастика, отпред с госпожа Ноха Абу Шабана. Според формалния правилник аз бях дипломат на шампионата. Според визитката " Вицепрезидент на БФХГ ". Според мен - една българка, наред с доста други, които споделиха на целия свят - назад по местата, ние водим ", добави още Невяна Владинова след провелото се през предходната седмица Световно състезание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР