Вицепрезидентът Илияна Йотова се надява да се намери компромисен вариант,

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова се надява да се намери компромисен вариант,
Коментари Харесай

Според Илияна Йотова кандидат-премиерът няма намерение да прави правителство на всяка цена

Вицепрезидентът Илияна Йотова се надява да се откри компромисен вид, тъй че да има стъпка обратно и от България и от Русия, с цел да не се стига до разкъсване на дипломатическите връзки.

Йотова разяснява и връчения мандат за кабинет на " Продължаваме промяната " като сподели, че е чула много амбициозна и сериозна стратегия. Според нея обаче кандидат-премиерът няма желание да прави държавно управление непременно.

Йотова сподели още:

" Бяха умерени оптимисти или умерени песимисти, някъде на средата споделиха, че ще не престават диалозите с избрани народни представители, каквото и да значи това, тъй че следва да забележим. Но това, което на мен персонално ми хареса е, че този път, сякаш нямаше поръчка безусловно да намерим болшинството, а по-скоро да се сплотяват народните представители към тези цели, които бяха начертани, които убеждавам ви, няма да срещнат никаква опозиция от наша страна, тъй като това бяха и нашите цели още от 2020-та година.

А за какво са си обрисували 6-месечен период, това разбрахте ли?

- Вероятно, с цел да не стане както до момента - едно отлично желание, съдружно съглашение, а в последна сметка резултатите са много скромни. "

Вицепрезидентът Илияна Йотова беше посетител на фестивала " Съкровища от Изтока " в София, в който вземат участие 12 азиатски страни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР