Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите,

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите,
Коментари Харесай

Каракачанов: Възможен е нов кабинет без Бойко Борисов

Вицепремиерът Красимир Каракачанов съобщи, че ще подаде оставка, в случай че командирите, съдружният съвет или министър председателят считат, че не се е справил като министър на защитата.
Той и президентът Румен Радев участваха на военноморското обучение " Бриз 2020 ". По-рано президентът беше посрещнат на Морската гара в Бургас от две агитки, скандиращи " Оставка " – едната в поддръжка на ръководещите, а другата – в поддръжка на националния митинг. Преди да се качи на кораба " Горди ", президентът Румен Радев отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси. Той напусна учението " Бриз 2020 " два часа откакто то стартира.
Каракачанов разяснява, че е допустимо новият ремонтиран кабинет да бъде без министър-председателя Бойко Борисов. Това обаче ще се разяснява след вота на съмнение, съобщи БНР.
Според министъра, е нужно приоритизиране на съществуващата стратегия. Относно митингите в страната, вицепремиерът уточни, че би трябвало да има по-голяма чуваемост на това, което обществото чака. По време на образованието министърът на защитата заяви, че до октомври тази година ще бъде подписан контракт за два нови военни кораба. Процедурата е завършила. Изпълнител ще е немска компания. Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина.
Вижте още:
Румяна Коларова: Борисов няма да подаде оставка, върви се към експертно правителство
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР