Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изпрати съболезнователна

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изпрати съболезнователна
Коментари Харесай

Захариева също изпрати съболезнователна телеграма по повод трагедията в Етиопия

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изпрати съболезнователна депеша до министъра на външните работи на Етиопия Уоркнех Гебейеху по отношение на злополуката на пътническия аероплан на „ Етиопиан ейрлайнс “.

„ Моля, приемете моите най-дълбоки съболезнования по отношение на трагичната злополука със самолета на Етиопската самолетна компания, довел до безвъзвратната загуба на 157 човешки живота “, отбелязва министър Захариева.

„ Тази страшна вест през днешния ден раздруса целия свят. Моля да предадете моето най-искрено състрадание и съпричастност към фамилиите на почтените починали в това извънредно събитие “, показва още министърът на външните работи на България в съболезнователната депеша.

Посолството ни в Етиопия продължава да изследва дали на борда на авариралия аероплан е имало български жители. Към 14:30 часа българско време няма информация за починали българи при при злополуката. По непотвърдена публично информация на борда на самолета е имало пасажери от 33 националности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР