Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева ще се срещне с алжирския министър на външните работи Абделкадер Месахел

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила ще се срещне на следващия ден в София с министъра на външните работи на Алжир Абделкадер Месахел, оповестиха от Министерство на външните работи.

Посещението на алжирския външен министър в страната ни е първото по рода си за последните 34 години, се отбелязва в известието. Захариева и Месахел ще се срещнат за повторно след диалози в Ню Йорк през септември 2017 година в границите на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации.

В София те ще имат опция да обсъдят съществуващия капацитет за задълбочаване на двустранните връзки и развиването на икономическото съдействие в разнообразни области от съвместен интерес. Двамата министри ще обменят отзиви и по значими интернационалните и районни тематики и съдействие на България и Алжир в интернационалните организации.

В рамките на визитата си в София външният министър на Алжир ще бъде признат също от президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР