Вицепремиерът и кандидат за депутат от ГЕРБ Томислав Дончев чете

...
Вицепремиерът и кандидат за депутат от ГЕРБ Томислав Дончев чете
Коментари Харесай

Томислав Дончев чете програмата на БСП: Агитират със схема за изземване на фирми |

Вицепремиерът и претендент за народен представител от ГЕРБ Томислав Дончев чете и проучва предизборната платформа на Българска социалистическа партия, излиза наяве от негова обява във фейсбук. 

Ако инцидентно или преднамерено четете Предизборната платформа на Българска социалистическа партия и стигнете до стр. 13, ще се натъкнете на следния текст: „ Приложение на скица за съучастничество на страната в микро-, МСП за нови бизнесмени. Условие: разкриване на най-малко 5 нови работни места и запазването им за 15 месеца. Схемата се ползва за всеки нови 5 работни места “, написа Дончев. 

Той коментира и по какъв начин съгласно него ще работи тази скица. 

Стартирате личен бизнес, да кажем в областта на производството. Назначавате 5 души и страната ви става съучастник, като купува да вземем за пример 10% от вашето сдружение. Бизнесът потръгва и назначавате още 5 служащи и тъй като „ Схемата се ползва за всеки нови 5 работни места “, страната купува още 10% от компанията. Не след дълго, назначавате още 10 души и страната ви е съучастник с 40% от капитала на сдружението. Ако продължим с тази логичност, сега в който назначите 50 души личен състав, компанията ви ще е станала напълно държавна!, проучва Дончев. 

Това е „ възобновяване на естествените стопански връзки “, както е записано при започване на същия документ, иронизира икономическата стратегия на Българска социалистическа партия Томислав Дончев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР