Витоша Бистрица и Септември завършиха наравно 0:0 в среща от

...
Витоша Бистрица и Септември завършиха наравно 0:0 в среща от
Коментари Харесай

"Витоша" и "Септември" не се победиха

" Витоша " Бистрица и " Септември " приключиха наедно 0:0 в среща от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Футболистите на Костадин Ангелов още веднъж не съумяха да реализират първа успеха и заемат последно място със седем точки, а гостите с 28 пункта са на осма позиция в класирането.

В началото на срещата голови положения липсваха. Вратарят на " Витоша " Християн Василев на два пъти сподели неустановеност и сътвори напрежение за съотборниците си. В 19-ата минута Четин Садула със мощен удар затрудни оптимално Валентин Галев. Малко по-късно и Стефан Христов можеше да изведе домакините напред, само че стреля над вратата.

" Септември " отговори с изстрел от разстояние на Борис Галчев, който попадна право в ръцете на Християн Василев. Най-спорният миг в срещата пристигна в 41-ата минута, когато Мартин Тошев се измъкна зад отбраната на Витоша и прати топката в мрежата. Страничният арбитър в маркира засада, въпреки и със забавяне. Телевизионните повторения демонстрираха, че попадението е анулирано погрешно.

Три минути след подновяването на играта Орлин Старокин от добра позиция стреля около вратата. 120 секунди по-късно Галчев стреля от директен свободен удар, а Василев майсторски избави.

В 56-ата минута Четин Садула се измъкна отдясно и центрира към резервата Григор Долапчиев, който от непосредствена непосредственост стреля неопределено с глава.

Опитният Четин Садула можеше да се разпише в 76-ата минута, само че Богомил Дяков с решителна интервенция почисти топката.

В 82-ата минута Ишмаел Байду пропиля златен късмет да донесе 3 точки за " Септември ".

Последната дума имаха домакините, който можеха да стигнат до историческа първа победа, само че Григор Долапчиев направи нов пропуск.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР