Полузащитникът Софиян Амрабат ще се завърне във Фиорентина от Манчестър

...
Полузащитникът Софиян Амрабат ще се завърне във Фиорентина от Манчестър
Коментари Харесай

Милан се насочва към трансферен провал на Манчестър Юнайтед

Полузащитникът Софиян Амрабат ще се завърне във Фиорентина от Манчестър Юнайтед това лято, откакто „ алените дяволи “ няма да задействат клаузата в контракта му, посредством която могат да го привлекат за непрекъснато против сумата от 20 милиона евро.

27-годишният марокански национал не изкара по никакъв начин добър сезон във Висшата лига. На фона на безредния сезон на „ алените дяволи “, взетият чартърен от Фиорентина футболист не съумя да откри място в състава. Освен това и почитателите на Манчестър Юнайтед приканиха управлението Амрабат да не бъде привличан за непрекъснато.

Халфът ще се завърне във Флоренция, само че Фиорентина няма желание да задържа полузащитника, чийто контракт изтича през юни 2025-а година, тъй че незабавно ще се опита да го продаде през лятото.

Tuttosport оповестява, че Милан е почнал договаряния с Амрабат, свързвайки се с новите му представители SEG, с цел да изследва вероятен тарнфсер на полузащитника. Шефовете на „ росонерите “ ще проучат допустима договорка през идващите седмици, като се счита, че Фиорентина ще изиска за неговите услуги сред 15 и 18 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР