Високото налягане, обгръщащо Обединеното кралство, ще продължи да носи мразовит

...
Високото налягане, обгръщащо Обединеното кралство, ще продължи да носи мразовит
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Мраз държи Великобритания в хватката си днес преди зимната снежна буря следващата седмица

Високото налягане, обгръщащо Обединеното кралство, ще продължи да носи студен въздух в Обединеното кралство през днешния ден, като по-голямата част от страната остава студена и суха.

След влажното начало на месеца по-голямата част от нацията претърпя огромно понижаване на количеството дъжд през последните няколко дни. Високото налягане ще продължи през цялата седмица и през уикенда, като на юг ще се усеща изключително студено в съпоставяне със междинното за времето от годината.

Днешната прогноза от Met Office дава обещание мразовито начало за някои, изключително в южните региони на Англия, Уелс и западна Шотландия. На други места в страната хората ще намерят сиво небе с валежи понякога.

Ръководителят на отдела за ситуационна информираност в Met Office Уил Ланг сподели: „ Ще има обновяване на в действителност студеното време през уикенда и това ще се популяризира в цялото Обединено кралство при започване на идната седмица. Първоначално това значи, че ще има повече превалявания към брего...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР