Високосните години са години, които имат 366 дни, вместо стандартните

...
Високосните години са години, които имат 366 дни, вместо стандартните
Коментари Харесай

Суеверия за 2024 година

Високосните години са години, които имат 366 дни, вместо общоприетите 365. Те се случват на всеки четири години, като се изключи годините, които са кратни на 100, само че не и на 400.

В доста култури високосните години се считат за неприятни години, носещи неприятен шанс. В България, да вземем за пример, се счита, че през високосна година не би трябвало да се подписват бракове, бременните дами не би трябвало да се подстригват, а младите фамилии не би трябвало да купуват ново жилище или друго имущество.

Има и някои позитивни суеверия, свързани с високосните години. Например, се счита, че хората, родени на 29 февруари, са богоизбрани и специфични.

Който не има вяра в суеверия, не счита, че високосните години са неприятни или положителни. Те просто са години, които имат един спомагателен ден.

Много хора имат вяра в тези суеверия и се придържат към тях. Ако вие сте един от тях, тогава е добре да следвате тези правила, с цел да си осигурите шанс през високосна година.

Но в случай че не вярвате в суеверия, тогава можете да вършиме каквото си желаете през високосна година. Няма нищо неприятно в това да се ожените, да се преместите в ново жилище или да започнете нов бизнес през високосна година.

В последна сметка, шансът е в мозъка на индивида. Ако вярвате, че високосната година ще ви донесе неприятен шанс, тогава най-вероятно ще бъде по този начин. Но в случай че вярвате, че тя ще ви донесе шанс, тогава и тя ще бъде такава
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР